VUOSI 2014

Keskiviikko 1.1.2014 - Helge Mäenkaski


Vuosi vaihtui,miten menemme eteenpäin? Joulun alla pysähdytti ajattelemaan Itä-Savo lehdessä ollut juttu 50 vuotta sitten. Tässä hieman otteita ko. kirjoituksesta:

Savonlinnan seudun Sokeritautiset r.y:n toimintaa puheenjohtajan kertomana:

- Toimintamme tavoitteena on mm:ssa valistuksen levittäminen sokeritautiasiassa yhdistyksen toiminta-alueella. Valistustilaisuuksia aiotaan pitää tulevan vuoden alusta lähtien.

Yhdistys oli silloin 5,5 vuotta vanha.

Samat asiat ovat myös nyt esillä, kun aloitamme uutta toimintavuotta. Tiedottamiseen on tullut viime vuosina uusia kanavia avuksi. Sokeritauti, nyt nimellä diabetes, on tullut melkein kansansairaudeksi. Toiminta-alueellamme on tuhansia diabeetikkoja ja joka päivä tulee esille uusia. Vaikka tietoa tulee joka tuutista, ei yhdistys kaikkia tavoita. Kuinka se onnistuisi, voisimmeko itsekukin olla tiedottamistalkoissa mukana? Jos olet mukana jäsenenä omassa Diabetesyhdistyksessä, voit halutessasi tulla mukaan erilaisiin yhdistystoimintoihin tai kertoa diabetesyhdistyk-  sestä mistä sen tavoittaa. Näiltä kotisivuilta, jäsenkirjeestä ja toimistolta saat lisätietoa. Poikkeapa vaikkapa toimistolla.

Hyvää alkanutta vuotta 2014

t. helge


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini