Ota yhteyttä

Tällä lomakkeella voit ottaa yhteyttä yhdistykseemme. Voit lähettää meille esim. tiedusteluja, ajatuksia, ideoita, antaa palautetta tai jos olet kiinnostunut alkamaan jäsenetutahoksi.

HUOM! Ethän lähetä meille tämän lomakkeen kautta salasanoja, käyttäjätunnuksia, pankkitilitietoja, tai muita salassa pidettäviä tietoja (esim. henkilötunnus). Käsittelemme tietoja luottamuksellisesti. Säilytämme viestit kolme (3) kuukautta niiden saapumisesta meille. Jos viestisi on tärkeä, säilytämme niitä minimissään kuusi (6) kuukautta. Jäsentietojen käsittelyn yhteydessä, viesti voidaan säilyttää lain määräämän ajan tai tätäkin pidempään. Emme jaa/myy/välitä/siirrä tietoja kolmansille tahoille, emme käytä tietoja markkinointiin tai mainontaan.

Valitse "Yhteydenoton syy" -valikosta yhteydenoton aihe. Jos haluaamasi aihetta ei ole erikseen valikossa, valitse kohta "Muu, mikä?", ja kirjoita viestisi "Viesti/palaute" -kenttään, kiitos.

*-merkityt kentät ovat pakollisia täyttää.

Yhteydenoton aihe:*
Nimi*
Puhelinnumero*

Sähköpostiosoite ei ole pakollinen tieto. Jos haluat, että vastaamme sinulle sähköpostitse, täten pyydämme sinua kirjoittamaan voimassaolevan sähköpostiosoitteen alla olevaan kenttään.

Sähköpostiosoite
Lähetetäänkö vastaus sähköpostiin?
Kyllä
Ei
Viesti/palaute*

Ennen lomakkeen lähettämistä, sinun tulee laittaa ruksi kohtaan "I'm not a robot" tai "En ole robotti" ja tämän jälkeen ohjelma pyytää sinua varmistamaan erilaisia kohteita, esim. suojateitä. Kun varmistus on valmis, voit lähettää lomakkeen klikkaamalla "Lähetä viesti"-painiketta.